Systemen

Aan een oogbesturingssysteem kunnen verschillende eisen gesteld worden. rdgKompagne levert verschillende soorten oogbesturingstechnieken in combinatie met verschillende computersystemen. Zo kan voor elke situatie en gebruiksdoel het optimale systeem gekozen worden.

PCEye Plus Access

De PCEye Plus Access is een losse oogbesturingsmodule die onder het beeldscherm van een standaard pc of laptop kan worden gemonteerd. De PCEye Plus is de grote broer van de PCEye Mini en is geschikt voor schermen met een maximale grootte van maar liefst 27 inch. De PCEye Plus Access kan de muis en het toetsenbord volledig vervangen, zodat de hele computer bediend kan worden met alleen oogbewegingen. 

PCEye Mini Access

De PCEye Mini Access is een losse oogbesturingsmodule die onder het beeldscherm van een standaard pc of laptop kan worden gemonteerd. De PCEye Mini is de kleinste oogbesturingsmodule op de markt en is geschikt voor laptops, kleine beeldschermen (tot 19") en Windows tablets. De PCEye Mini Access kan de muis en het toetsenbord volledig vervangen, zodat de hele computer bediend kan worden met alleen oogbewegingen.

PCEye Plus Track and Learn

De PCEye Plus Track and Learn maakt de wonderlijke wereld van oogbesturing voor iedereen toegankelijk. De Track and Learn is een instapmodel oogbesturingsmodule, speciaal bedoeld voor jonge en onervaren gebruikers. De PCEye Plus is de grote broer van de PCEye Mini en is geschikt voor schermen met een maximale grootte van maar liefst 27 inch. 

PCEye Mini Track and Learn

De PCEye Mini Track and Learn maakt de wonderlijke wereld van oogbesturing voor iedereen toegankelijk. De Track and Learn is een instapmodel oogbesturingsmodule, speciaal bedoeld voor jonge en onervaren gebruikers. De PCEye Mini is de kleinste oogbesturingsmodule op de markt en is geschikt voor laptops, kleine beeldschermen (tot 19") en Windows tablets. 

Kojo

Kojo is een alles-in-een computer met oogbesturing, speciaal gemaakt voor professionals die werken met kinderen en volwassenen met ernstige motorische of meervoudige beperkingen. De Kojo is te gebruiken voor spel, communicatieontwikkeling, therapie en diagnostiek, en is ideaal om oogbesturing met meerdere cliënten uit te proberen en te oefenen. 

Tobii I-serie met Gaze Interaction

De Tobii Dynavox I-12+ en I-15+ met Gaze Interaction zijn twee krachtige dynamische communicatiehulpmiddelen met ingebouwde module voor oogbesturing. De camera’s die de oogbewegingen registreren, bevinden zich in het gekantelde gedeelte onder het scherm. De volledige integratie van de module, zonder aansluitpunten of losse kabels, maakt de I-12+ en I-15+ tot twee zeer betrouwbare communicatieapparaten met oogbesturing.

Eyegaze Edge

De Eyegaze Edge is een geavanceerd oogbesturingssysteem voor "power users", Mac-gebruikers en mensen die niet met andere systemen uit de voeten kunnen, bijvoorbeeld door oogproblemen.

Eyetech TM5

De TM5 is een oogbesturingsmodule die onder de Tellus 5 kan worden gemonteerd.

MyGaze

MyGaze is een losse module voor oogbesturing, die op een Windows computer of laptop aangesloten kan worden. Wij hebben de MyGaze getest en vergeleken met andere systemen. In dit artikel leest u onze bevindingen.