Weblog Nathalie Verstegen

Weblog Nathalie Verstegen

Maak kennis met Nathalie Verstegen, ervaringsdeskundige en stagiaire bij rdgKompagne. Nathalie is Tobii-gebruikster van het eerste uur. Ze had als eerste in Nederland een P10 op haar rolstoel, heeft daarna een C12 gehad en gebruikt nu een I12. Nathalie is wat wij noemen een echte power user. We zijn dan ook heel blij dat zij het Expertisecentrum Oogbesturing is komen versterken en wij van haar ervaring gebruik mogen maken. In deze weblog vertelt Nathalie over haar werk.

Lees ook Nathalies speltips.

 

Workshop Oogbesturing

16 november2018

Beste lezers,

Op 15 november was er weer een cursus oogbesturing. Deze keer was mijn rol wat duidelijker en kon ik meer bijdragen naar mijn idee.

 

Support 2018

9 juli 2018

Beste lezers,

De laatste week van mei was weer de Support. De woensdag en vrijdag heb ik als ervaringsdeskundige bij rdgKompagne in de stand gestaan.

 

Ontmoeting Valerie

1 februari 2018

Beste lezers,

Een tijd geleden ben ik benaderd door Valerie, zij communiceert met behulp van een Tellus-spraakcomputer, met de vraag of ik een keer in gesprek met haar wilde gaan. Dit soort dingen vind ik heel leuk om te doen, beetje kletsen, ervaringen uitwisselen.

 

Workshop Oogbesturing

20 november 2017

Beste lezers,

Op 16 november organiseerde rdgKompagne weer een workshop oogbesturing. Ik was voor de tweede keer, in mijn rol als ervaringsdeskundige aanwezig, om mijn Tobii te demonstreren en vragen te beantwoorden.

 

Gebruikersverhalen

27 juni 2017

Beste lezers,

Een aantal maanden geleden ben ik voor rdgKompagne aan de slag gegaan met het verzamelen van verhalen van Tobii-gebruikers.

 

Toetsenborden

6 februari 2017

Beste lezers,

De afgelopen tijd ben ik bezig geweest om het toetsenbord, dat ik zelf gemaakt heb, verder te ontwikkelen. Hier wil ik graag iets meer over vertellen in deze blog.

 

Teamviewer

15 december 2016

Beste lezers,

In mijn vorige blog heb ik verteld dat ik via Teamviewer diverse apparaten bedien.

 

Vervolg speelgoedkaart

1 november 2016

Beste lezer,

In een eerdere blog vertelde ik dat ik bezig ben geweest om een omgevingsbesturingskaart te maken om een treintje te besturen via de Tobii. Dit werkte toen niet, omdat er in de bewerkmodus van Tobii Communicator niet gewerkt kan worden met oogbesturing.

 

Ontmoeting medewerker Tobii Dynavox

13 oktober 2016

Beste lezer,

Tijdens de Tobii-gebruikersdag in juli heb ik een aantal medewerkers van Tobii Dynavox ontmoet. 

Speelgoedkaart maken

5 september 2016

Beste lezer,

De afgelopen tijd is het wat rustiger geweest op mijn blog. Natuurlijk komt dit ook door de vakanties en ben ik begonnen met een nieuwe opdracht voor rdgKompagne. In deze blog wil ik daar graag over schrijven.

Ontmoeting Tobii-gebruiker

25 juli 2016

Beste lezer,

Tijdens de Support raakte ik in gesprek met de moeder van een Tobii-gebruiker. Zij had specifieke vragen over de bediening van de Tobii. Later heeft zij mij gevonden op Facebook en hebben wij wat heen en weer gechat over de bediening van de Tobii en bleken we nog een aantal dingen gemeen te hebben. Na een tijdje leek het ons leuk om een ontmoeting te organiseren, deze keer met haar zoon.

Tobii gebruikersdag

11 juli 2016

Beste lezer,

Woensdag 6 juli ben ik naar de Tobii gebruikersdag in Bunnik geweest.

Bezoek aan de Maartensschool

4 juli 2016

Beste lezer,

In mijn vorige blog vertelde ik over het bezoek dat ik zou brengen aan een school, en op 30 juni was dat zover.

Workshop oogbesturing

23 juni 2016

Beste lezer,

Op 16 juni werd er door rdgKompagne een workshop over oogbesturing gegeven. De workshop werd gegeven aan, voornamelijk, therapeuten die al wat meer ervaring hadden met oogbesturing, maar zich er meer in wilden verdiepen.

Support

31 mei 2016

Beste lezer,

In mijn vorige blog heb ik al verteld dat ik met rdgKompagne mee zou gaan naar de Support. Deze keer wil ik graag iets meer vertellen over mijn ervaringen, die ik heb opgedaan tijdens deze dagen.

Vestigingenbezoeken

17 mei 2016

In deze tweede blog wil ik graag iets meer vertellen over de bezoeken aan de drie de vestigingen van rdgKompagne.

Even voorstellen

10 mei 2016

Beste lezers,

Graag wil ik mijzelf voorstellen in deze weblog.